Personlig interiør er trendy som aldri før. Vi skal pusse opp akkurat etter hva vi selv liker og trives i. Og da er det godt å vite at det er svært enkelt å lage et personlig interiør, som skiller seg ut fra hva alle andre har.

Det i seg selv er dog ikke et mål – det må selvsagt gjøres kun dersom du selv syns om det. Men vil du gjerne ha et unikt interiør, og syns det er kult med dekorative elementer på veggen, så er det greit å vite at veien dit er kort. For å male en sirkel på veggen, det kan nemlig alle klare! Alt du trenger er litt maling, et rullekar, en god rulle og en god pensel, en blyant, en sak og litt hyssing.

I videoen over fra Nordsjö kan du se hvordan du gjør det.

Slik maler du en sirkel på veggen:

1. Mal veggen i den fargen du ønsker. Dette forutsetter at alt nødvendig forarbeid er gjort før du begynner å male.

2. Når veggen er tørr og overmalbar, markerer du et punkt på veggen med blyanten der du ønsker at midten av sirkelen skal være.

3. Fest en hyssing til punktet du har tegnet opp. I andre enden av hyssingen fester du en blyant. Strekk hyssingen så langt ut som du ønsker at sirkelen skal bli, så markerer du en sirkel med blyanten. Da sikrer du at sirkelen blir i hvert fall nokså rett.

4. Bruk en pensel til å male kantene av sirkelen i fargen du ønsker.

5. Bruk en malerull til å male resten av sirkelen.

Slik maler du sirkler på veggen
Artikkelen er hentet fra Ifi.no
Tekst: Mari Andersen Rosenberg, bilder av Norsjø